Mobirise

Kedves Látogató, Üdvözöllek!

bootstrap themes

    

Családommal és Chow Kutyáinkkal Győr-Moson-Sopron Megyében a Hanság területén lakunk.

A családunkba bele tartoznak a chowok is, családi kutyák. A mindennapjaikat velünk együtt élik.

A chow iránti szerelem első kutyánkkal kezdődött, egy vörös rövidszőrű fiú kutyával. Mentett kutyaként került hozzánk, első gazdája meghalt. Nagyon gyorsan beilleszkedett a családba, hozta magával a chow tulajdonságokat. Chowra jellemzően egy gazda tulajdonság nála is megmutatkozott. Családomat és a gyerekeket nagyon szerette, de ennek ellenére mindent úgy csinált mint az első gazdájával. Ezért a családunk formálodott hozzá. Megtanultuk rajta keresztül a chowok jellemét. Sajnos ő már nincs velünk.

Hosszú keresés, várakozás után megérkezett hozzánk fiú kutyánk Satin Paw Baratheon (2016.03.23.) Ausztriából a Satin Paw Kennelből Anna Wurzer és Walter Wurzer tenyésztőktől.Szerettünk volna egy kislány társat. További keresés után Magyarországról a Si Huang-Ti Kennelből Rábai Angéla és Szatmári Ákos tenyészetéből elhoztunk egy kislányt (2017.08.23.). Nagyon sok segítséget és sokat tanultunk a tenyésztőktől és más chow tenyésztőktől is. 

A MEOESZ által vizsgázott kutyatenyésztői vizsgával rendelkezünk.

Jelenlegi két kutyánkkal számos kiállításokon vettünk részt Magyarországon és külföldön is. A kiállításokon nagyon jó eredményeket érünk el. 
 

Mobirise